تشخیص کپی بودن محتوای سایت

اپليكيشن آموزش سئو

جمعه ۱۶ خرداد ۰۴

تشخیص کپی بودن محتوای سایت


Article Checker
ابزار محتوای اسکن گردیده این تارنما، چندان بغرنج وجود ندارد. در‌این سایت هم می‌توانید اپلیکیشن آموزش سئو بخشی از محتوا را نسخه برداری کرده و در فریم جستجوی آن، پِیست فرمائید.

Copyscape
این تارنما برای تشخیص محتوای وبسایت اسکن گردیده و تکراری، ابزار های جالبی را ارائه می نماید. با پژوهش محتوا درین وبسایت، خیر صرفا نسخه برداری بودن یا این که نبودن آن را متوجه میشوید، بلکه درصد شباهتش به بقیه محتوا ها هم معین می گردد.

Plagiarism Checker
این تارنما، خط مش های تشخیص محتوای نسخه برداری گردیده را هم برای محتوا های فارسی ارائه می نماید و هم محتوا های انگلیسی.

برای به کار گیری از تجهیزات این تارنما، بایستی در آن عضو گردید. به جز این شرط، هیچ بازدارنده دیگری برای سنجش محتوا نیست.

فکر می‌کنید که لیست تارنما های پایش محتوا، به آخر رسید؟ بهتر معین است که خیر! در پی، آنان‌را با یک لیست سرویس شما معرفی میکنیم.

plagscan
seoabzar
anticutandpaste
copyscape
turnitin
smallseotools
academicplagiarism
dustball
plagiarism-detect
scanmyessay
paperrater
effectivepapers
plagiarismsoftware
scanmyessay
ithenticate
diffnow
text-compare
diffchecker
textdiff

درج منبع در نوشته ی علمی
این ایام منابع اطلاعاتی، روز آپدیت وسیع خیس می‌شوند. خیلی از ما محتوا نویسان برای ساخت‌و‌ساز محتوا، به سراغ منابع متفاوت میرویم. بهتر چاره اسکن نشدن نوشته ی علمی چیست؟

در شرایطی که می‌خواهید از یک محتوای دیگر به طور نقل عهد در متن نوشته‌ی علمی خودتان استعمال فرمائید، آن را پارافیریز نمایید. یعنی چی؟ یعنی عین متن را در نوشته‌علمی تان ننویسید.

بلکه از گویش خودتان و با دقت به برداشتی که از آن داشته اید، جملا‌ت جدیدی رفتار فرمائید. البته در باب به کار گیری از منابع، داستان پاره ای فرق می نماید.

اتفاقا استعمال از منبع دارای اعتبار خیر فقط اعتبار محتوای شمارا تحت پرسش نمی پیروزی بلکه آن را دارای اعتبار هم می نماید. به شرطی که دقیقا منبع محتوای خویش را معرفی فرمایید. آن وقت میباشد که شغل، تک تک میگردد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.