یکشنبه ۰۱ اسفند ۰۰ ۱۱:۵۰
براساس اطلاعاتی که در سوی سرور اخذ می گردد میتوان تشخیص اعطا کرد که ربات گوگل وارد اپلیکیشن آموزش سئو ورقه گردیده یا این که یک استفاده کننده حقیقی و واقعی میباشد. درین تکنیک دو نوع محتوا ساخت و ساز میگردد که یکی از با مقصود به دست آوردن مرتبه در موتورهای کاوش و دیگری برای کسب رضایت استفاده کننده درج شده میباشد. در تکنیک Cloaking، هنگامی استفاده کننده وارد یک شیت از تارنما می گردد، محتوایی مختلف با آنچه در ربات های گوگل ایندکس گردیده را مشاهده مینماید.
برای مثال هنگامی که ربات گوگل وارد برگه می گردد محتوای آن مشمول متن و تصاویر مطلوب میباشد البته با ورود استفاده کننده به شیت، محتوای به طور کامل متفاوتی به بازدید کننده نشانه داده میشود. این تکنیک برای وب سایت هایی که در مسئله فروش بک پیوند یا این که تبلیغات زیاد فعال می باشند کاربرد داراست.
7- محتوای آزاردهنده و اسپم
آن مجموعه از صفحاتی که سوای اذن استفاده کننده، محتوایی آزاردهنده و اسپم به اکران میگذارند و عملکرد داراهستند با استعمال از جذابیتهای ظاهری همانند ویدیو، برنامه کودک و پوشههای صوتی استفاده کننده را ناچار به کلیک کردن و گشودن صفحه ها اسپم نمایند. این صفحه ها در واقعیت فقط بدافزار یا این که تروجانهایی می باشند که قصد دارا هستند با به کار گیری از محتوای دروغین، مخاطب را فریب دهند.
با آپ دیت الگوریتم های گوگل شانس اکران این دست از تارنما به شدت تحت آمده و شما به تدریج سایتی با محتوای خطرناک یا این که آزاردهنده در حاصل کاوش مشاهده می کنید. این تکنیک مستقیما به کسب مقام در نتیجه ها گوگل مربوط نمیشود البته تاثیر بسیار منفی آن بر رضایت استفاده کننده موجب می شود تا در گروه بندی تکنیک های seo کلاه سیاه قرار داده گردد.
در حالتی که میخواهید غرض این وبسایتهای اسپم قرار نگیرید، خوب میباشد یک آنتی ویروس نصب کرده و از کلیک کردن بر تبلیغاتی که ظاهری فریبنده و جالب داراهستند خودداری فرمائید.
8- به کار گیری از تیتر های جالب البته نامرتبط یا این که Click bait
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که با عنا وین بسیار دیدنی و قانعکننده مانند 100 درصد بدون پول، باورنکردنی، فرصتی استثنایی، بازه محصور یا این که عباراتی همانند با لینک و پیوند بی واسطه، کیفیت بالا Full Hd یا این که غیره برای وب سایتهای دانلودی مواجه گردیده باشید. البته به محض ورود بدین صفحه های، هیچ ارتباطی فی مابین تیتر برگه در حاصل کاوش و محتوای شیت نیست. در واقع این تارنماها، از لغات فریبدهنده تحت عنوان یک طعمه به کارگیری مینمایند تا شمارا وارد صفحه های مقصود خویش نمایند.
با اینکه به کارگیری از این حقه ممکن میباشد در برهه زمانی کوتاهی نرخ کلیک شمارا ارتقا دهد، اما با استعمال Clickbait، یوزرها وارد صفحاتی می شوند که اصلا ارتباطی با عبارت کاوش گردیده آنها ندارد و در فیض بلافاصلهً وبسایت شمارا رخنه مینمایند. زمانی یوزرها بیشتری به گذر زمان فرصت، صفحه ها وبسایت شمارا میبندند، گوگل متوجه این عدم رضایت گردیده و رده تارنما شمارا به شدت کاهش میدهد.
- ۱۷ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر