چهارشنبه ۲۴ فروردین ۰۱ ۱۰:۵۵
یکی فاکتورهای اصلی برای گوگل سرعت لود وبسایت شما میباشد اپلیکیشن آموزش سئو چراکه سایتی که دیر آپلود میگردد از نگاه یوزرها ارزشی ندارد و پژوهش ها آرم داده پس از ۳ ثانیه در شرایطی که وب سایت آپلود نشود استفاده کننده تارنما را می بندد و دیگر معطل نمی ماند از این رو زیرا کوشش گوگل مبنی بر احترام به ذوق مخاطبان میباشد زیرا کاربر سایتی که دیر بار گذاری میشود را دوست ندارد گوگل هم آن وب سایت را دوست نخواهد داشت، پس سرعت آپلود بالا یک کدام از فاکتور هایی میباشد که سبب ارتقا درجه ارگانیک وبسایت شما میشود.
کشف کردن سوراخ ها و فقر محتوایی
می بایست بگردید و کمبود های محتوایی را شناسایی نمائید کمبود محتوایی یعنی چی؟ یعنی مطالبی که نیاز استفاده کننده شما میباشد و مخاطب به آنها نیاز دارااست البته محتوای مرتبط با جواب نیازش را پیدا نمینماید. به حافظه داشته باشید موضوعاتی که در آن ها محتوا نادر میباشد البته قطعا آن کاوش درباره آن ها نادر میباشد درین مورد ها سوراخ محتوایی محسوب نمی خواهد شد.
به خاطر داشته باشید که کلیه سازوکار گوگل بر طبق نیاز کاربر میباشد. کلیه الگوریتم ها و کلیه نرمافزار های گوگل در جهت جواب خوب به نیاز استفاده کننده پباده سازی شدهاست پس چنانچه محتوایی ایجاد می کنی که نیاز کاربر را برآورده می کنی و به استفاده کننده احترام می گذاری داری در جهت نرمافزار گوگل پیش می روی و این یعنی ارتقا مرتبه وبسایت تو رفیق
شبکه های مردمی را دریاب
طبق داده های عددی ها معیار بازدید در برخی شبکههایاجتماعی مثل صورت بوک، اینستاگرام، پینترست، یوتیوب و غیره دست مقداری از بازدیدهای گوگل ندارد، چون علاقمندان متعددی داراست. پس محتوای منتشر گردیده خویش را در رسانه های اجتماعی دیگر نیز اشتراک گذاری فرمائید از این روش بازدید وب سایت شما بالا خواهد رفت و این یعنی ارتقاء جایگاه و اعتبار تارنما شما.
لینک و پیوند سازی کن و حواست به پیوند های شکسته باشه
اینکه شما به یک وب سایت دارای اعتبار لینک و پیوند بدهید و از طرفی تارنما های دارای اعتبار بطور منظم و مداوم ولی خیر یک وهله به وب سایت شما پیوند بدهند سبب ساز ارتقاء مرتبه شما در سرچ ارگانیک شود.
حواست به پیوند های شکسته وب سایت باشه زیرا این لینک و پیوند ها از لحاظ گوگل بی اهمیتی شما نسبت به وبسایت و مخاطبتان تلقی شود.
خوانایی سایتتو بالا ببر
کوشش فرمائید مطالب با خوانایی بالا را در تارنما خویش آپلود فرمائید خوانایی بالا یعنی چی؟
- ۲۵ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر